Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
got robo?


romeo


ta mig på platsen där din ande dog
den enda större spelaren än spelet

vi hånglade som tonåringar i hörnet
arkivets ängel sjunger våra dagars slut

jag spådde i mitt spydda aktiva kol
polen dubbelt femton blåa ljuset

det är inte en dag, en millimeter chans
varför bytte du bort babe ruth

det går knappt att sätta ord på längre
det är oförklarligt, det hände inte
ha lite själ, lite blod i orden
alla dagar gula dagar
under grymma kungar

chans till en chans håller eros upptagen
romeo fattar bartolds hand vid döden

kontrollerande massor och knackarmän
de sände hans ande till molnet med hopp

svin från gatan men var är eliten
även jag i min arkad besatt av lagen

mitt ego driver massan in i döden
i texten lämnade jag kvar min kropp

i natt regnade det på Monitor Hill
jag drack under en klippa
med kedjedemonen ur strange daze
vi spejade för en hit
vi var unga och dumma




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-10-14 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd