Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska och hata

Att älska det jag inte ska älska. Att hata det jag inte ska hata.

Att älska det jag inte ska älska. Att hata det jag inte ska hata.

Att älska. Att hata.

Att älska hatet. Att hata att älska.

Att veta när kärleken inte räcker till.

Att veta när hatet tar över celler och nerver, ben och brosk. När hatet virvlar som en höst vind genom din kropp och lämnar ett tomt skal.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-10 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här