Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strategen




Den som har en strategi för sitt liv
har inte rent mjöl i påsen.
Man kan säga att den går på lina
i stället för att leva.
Att den lärt sig
att det är farligare
än linan.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-10 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP