Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beronde av tiden

Ibland funderar jag
på varför jag
tittar på
klockan hela tiden

Och varför klockan
har sådan betydelse
på mitt liv

Och varför jag alltid
måste passa den
och vilka som sagt åt mig
att göra det




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-11 00:38



Bookmark and Share


  Jaseph
Vridandet och vändandet,
frågandet och sägandet
är fruktbart

2019-10-12

  Nanna X
I de bästa ögonblicken
upphör tiden att existera
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg