Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik

När kroppen fylls av musik
Då känner man sig unik
Vill dansa då




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-11 09:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dansant haiku!
2019-10-11

  ULJO
Musik är kärlek.
2019-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om musikens positiva inverkan!
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP