Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#applikationstillvaro


Livets sociala dockteater

Backstage  
är det
viktigt
att skilja

apparna


från vettet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-11 09:41



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:-))

Skrattar gott
Bra där Tabac
Tack för det då jag behövde det..
2019-10-13

  soligajag_1 VIP
Orden tar mig till oändliga vidder och lugnet inom mig "skrattar" åt denna poesi! Bra skaldat!
2019-10-12

    Sefarge VIP
10-points
Bing.Bing Bing. ..
;)
2019-10-11

  Larz Gustafsson VIP
"Oh, this social life
It's torture dressed as fun"
(Iggy Pop)

Det är också viktigt att skilja mupparna från vetet. Inte så svårt heller.
2019-10-11

  Solstrale VIP
Fyndigt värre!
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP