Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tystnaden

Ur tystnaden stiger
något namnlöst
som tar sig tillbaka in
i människokroppen
där det en gång föddes
och vaggar en till ro
på samma sätt som då




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-11 14:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tala är silver tiga är guld
Fin dikt om tystnaden
tack
2019-10-11

  BenGust VIP
"Tystnaden som "något namnlöst"
som "vaggar en till ro".
Tummen upp!

2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta