Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det revade osagda

jag rävgör din kräsna blick som krafsar i min nacke
det river en saltkarskavalkad upp till rödljus
saltskurna i lövtunt ligger dina ord osagda bakom min rygg
redo att ta sikte på min redan färgade själ

ditt antagande om mig smäller kinapuffar i den rökfria kropp jag nu besitter

revbensmärglade fasader skjuter ut
för att få dig att börja smeka ryggar igen




Fri vers av Virvelvinda
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-11 16:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Själ, redan färgad i molltonsblått
vill nå fram till det mildare ljuset.
2020-04-04

  Lars Hedlin
Stark och full av längtan kanske!
2019-10-18

  Larz Gustafsson VIP
"Saltkarskavalkad".
Svårslaget, som min vän Tony skulle ha sagt.
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda