Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från idag.

i stegen till bilen. Glad. 

 

Mitt beröm. Efter mötet. Hur en man 

för första gången på evigheter 

orden från den store - ska veta om du gjort Ylva 

nöjd, då har du imponerat.

 

Blandningen av framåt 

anda, skarpsinne och ödmjukhet. 

attraherad. Tolkade det skedda som om

främst handlade om jaget. Tillståndet. 

i soffan efteråt. Läkaren och jag. 

i bestämda ordalag. Du får tala om er 

flirt med någon annan än mig. 

Sades av han som var gift. Otrogen med

sjuksköterskan 

Var attraherad av dig innan den andre 

 du ville inte. Blick

beslutsam. Ärlighet som 

formades till ord. kunde inte på 

allvar bli intresserad- tar inte ditt liv

på allvar. 

kontext efter kontext trasslas ur. Andning 

len och ren. Sorg som ser sig om efter ett

dike att släppa de sista resterna. Som om

hon sekunderna efter skämdes. Sedan inte. 
inte på allvar. Hon var för gammal. För van. 

 

för ljuv. Helt enkelt underbar. 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP