Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila...

Jag nu gå till vila...
Mig inget längre orkar bära...
Min garderob inget nytt har...
Ty, hoppas ni har rätt...
Nu töcknen mig har klätt...
Jag nu lägger mig, ser upp i stjärnhimlens saga...
klädsel nu bäras av drömmar...
Nu gå till vila...



Orkiden





Fri vers av Orkiden
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-11 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden