Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En speciell snöboll

Jag kan inte torka dina tårar av saknad 

Eller trolla din fluffiga vän tillbaka 

Men kanske kan minnet av honom

Som föddes med med oddsen mot sig

Men blev en kämpe och egen individ

Med tiden få dig att åter le

Han finns alltid kvar där inom dig 

En snöboll speciell som få

Nu vandrar han sida vid sida

Med sin mamma och bror

Ty de kommer alltid vaka

Över dig min älskade vän 

Och var gång du ser upp mot himlen 

De ser tillbaka på dig och ler




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-30 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark och fin berättelse som berör och känns!
2020-02-01

  Evelyn Falk Möller VIP
Många av oss har haft ansvar för sådana där små underbara dunbollar och älskat de med en kärlek som är så stor så stor.... och förlorat de. Saknaden som kommer är djupare än Marianergraven och större än universum. Så känns det.

Dina underbara ord skänker tröst och gör saknade och längtan mer hanterbar. Tack Maria....

2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP