Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgen längst in i gult

 

 

snälla du. Orden. Förställda pojkrösten 

 

hon hade hatat. Det med. Kan du inte 

nöja dig med bra sex framställda frukostar 

massage och att jag berättar historier ifrån 

slag. Nej. Kanske läkare kan men inte jag. 

de kan säkerligen hitta njutning i att föda rätt 

antal barn. Planera resor köpa fjällräven 

och barnleksaker utan innehåll av gift. 

diskutera politik lite lagom för att livet aldrig 

någonsin har krävt dem någonting. Beundra dig

för lönen för den patriarkala omsorgen. Präktighet 

på präktighet på präktighet. 

varför skulle du inte känna starkare för dem?
 De kvinnor som nöjer sig med den

fläkt av beundran som omger er dig 

varför skulle du överhuvudtaget ha förälskat 

dig. I mig ? 

Så bedrövligt sorgligt betrakta dessa hav av 

pojkar de som på allvar tror att fina 

flickor ger dem svaren om sig själv. 

mamma lilla mamma. Se mig. Säg att

jag är man. 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-12 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP