Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånen och monstren

fullmåne igen
jag kan inte sova
monstren kommer
de som bara finns om natten
när dagen gryr
bleknar de bort precis som månen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-14 21:26



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Det här är poesi när den är som bäst !
2019-11-01

  Kungskobran VIP
Nattens monster lutar sig över sängkanten
Andas sin unkna lukt
sprider sin skräck
Vaknar badande av svett
monstret är försvunnet
lukten finns kvar


2019-10-15

  AKT VIP
Nattens varelser är outgrundliga.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP