Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid

 

ett ord om man. Om resa från ett

du du känt 

 

bokstäver formade om liv det liv

du valt 

och här går hon som aldrig 

någonsin blev nöjd 

 

fingrar över gitarr formar 

meningar om flickan med drömmarna 

av guld 

 

 

ett ja när tiden var förbi 

 

blir liv även utav det 

 

ett annorlunda verk ett särdeles porträtt 

 

ett öga formandes ur tid evinnerlighet utav

ett berg av ensamtid i rum  du aldrig 

vågat vara i, för om,

 

blivit vi. 

om Jung var din far slutar 

alltid mina drömmar 

 

Om oss. I otillräcklighet 

du var. Ett barn inlindad kropp 

ej verklig kraft 

tillräcklig för mig. Ett öga med en varm ton

förstår otillräckligheten nej, i mig, 

 

mod. Sökandet i mig i alla er. Mitt liv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-10-13 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP