Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte



Sommaren,
något skev där den hänger,
likt en blekgrå akvarell

i horisonten

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jessica Ebbesson
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-13 11:45



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
så underbar!!
2021-04-17

  Dan Linder
Precis så, elegant!

2019-10-15

  Boneyfrank VIP
Fint beskrivet om den årstid som nu passerat
2019-10-14

  Björn Nilsson VIP
Det kanske är brittsommaren som hänger där på kroken och ser lite vissen ut?
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson