Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om rädslan inför döden....


Jag fruktar inte döden

Jag fruktar inte döden
jag tror på evig tid
jag litar helt och trofast på
att själen där får frid

Jag fruktar bara stunden
just innan allt tar slut
att hjälplöst tvingas inse
hur allting blev tillslut

Jag bävar ögonblicket
när allt är hopplöshet
jag fruktar att bevittna
fullständig maktlöshet

När hoppets ljus är allting
din skrämda blick vill se
men jag får slå ned blicken
för inget finns att ge

@JessicaMarieOlsson 2019




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP