Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortdikt.


Höstbild

 

 

Ljudlöst

faller lövet på gatan

frasar under

min fot

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-13 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i ton och man får en inre bild ...
2019-10-27

    Lena Staaf VIP
Fångar in din dikt med spetsade öron. Fint!
2019-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Fin kortdikt.
Först inget ljud och
sedan frasar det t o m
i läsarens öron. Bra!
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin