Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tro, hopp, kärlek

Himlen öppnar sig.
Utrymmet mellan oss föds.
Hålet i hjärtat.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-10-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se