Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du

Minns du ens mig, minns du oss?
Minns du hur jag såg ut, eller blev allt bara svart vid vårat slut?

Jag minns dig, jag minns att jag försökte slåss.
Jag minns mina steg som sakta gick bort, att vi inte hade samma beslut.

Minns du mina känslor som brann för två? Minns du hur jag fick dig lätt till skratt?

Jag minns att det var svårt att gå, jag minns att du fick mig att le. Men att det inte var dig jag ville ha här i natt.

Minns du mig vid tåget? minns du känslan som kom med gråtet? Minns du tiden vi hade med varann, när jag hade dig i min famn?

Jag minns, men minnen är just det, minnen.





Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-10-14 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace