Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppklarning


Öppnar upp
för möjligheten
att låta ljuset
tränga emellan
det alltför tunga
och kompakta

Har upptäckt
en spricka i graniten
där ljus letat sig in

Öppnar upp för nya
möjligheter
fastän regnet
smattrar ihärdigt
mot rutan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-14 09:29



Bookmark and Share


    anonympoet VIP
Riktigt fin. Jag gillar!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP