Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi äger inget


Vi äger inget
inte våra liv
inte våra ting
inte vår plats på jorden

här är vi bara en kort stund
sätter ett avtryck
skriver ned våra ord
hoppas att de kan få leva
längre än vi

värdet av våra liv
är inte det vi samlat

värdet är det vi lämnar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-14 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag hoppas mitt namn ska ligga mjukt i de efterlevandes minnen.
Bra skrivet.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP