Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens framfart

Stormen kan blåsa mig bort
Men din kärlek håller mig fast
Den går inte över fort
För äkta kärlek tar aldrig rast

Det viktigaste som finns är du
Hela veckorna i ett rus
Ja alla dagar sju
Är du mitt kärleksljus




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-14 13:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens äkthetsbevis i fina ord.
2019-10-15

  M.Eta
Underbar kärleksförklaring!
2019-10-15

  ULJO
Så underbart att läsa. Äkta kärlek. Fin poesi blev det dessutom.
2019-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-10-14

  Öknens Ros VIP
Fint om kärlek.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP