Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleksblomster

Blå förgätmigej
Du får aldrig glömma mig

Ljuvliga röda ros
Du kan inte fly din kos

Lavendel så vackert blå
Vid din sida ska jag gå




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-14 15:07



Bookmark and Share


  ULJO
Fin dikt till din älskade.
2019-10-14

  Öknens Ros VIP
Fint rimmat om blomster.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP