Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara spontant för att få ut känslor , och skriva igen. Säkert inget att ha.


Mörker är mörker

och jag andas
i ett kontorsrum

mörkret i min själ
borde inte vara mitt

jag har ingen rätt
när de andra

mörker är mörker
mitt mörker

andra har anledningar
jag har bara mörker

kan jag vända andetag
till att ta bort

jag är så van med mörker
lever i icke-vilja

mörker är mörker
andra kan se ett ljust

ljus är ljus
men i mitt inre

inre slocknat ljus
och utåt teaterljus




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-14 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Släpp in Ljuset (Jesus) och mörkret måste fly.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

virre