Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen?



När man varit
ensam
ett tag
börjar längtan ta vid
litegrann
men inte så mycket
för
känslan av frihet
som man fått smak för
hänger över en

vill jag älska nån
igen
kan nån älska mig
igen
orkar jag
en gång till

eller ska jag
bara


gå en runda med hunden




Fri vers av Havanna
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-14 17:02



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Gillar texten..
2019-10-15

    ej medlem längre
Härlig ärlig text
En runda med hunden kan vara räddningen ibland ??
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna