Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en kär vän.

Jag visste direkt
att du var rätt.
Jag visste direkt
att du var perfekt.

Första gången någonsin
jag kände en förväntan,
en längtan, en oförklarlig känsla
att du och jag skulle bli något bra.

En bästa vän. En ovärderlig en. En som man bara träffar på. Kanske bara en gång. En gång på hundra. En gång under en livstid. En själsfrände. Det var det, som du var. En annan del av mig. Som till slut hittat hem. Det var det som du var. Alldeles alldeles perfekt. Och helt enkelt rätt.

 

-//- 14/10 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-14 19:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en vacker bekännelse.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP