Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsom söndertrasad ömsom stark

Månförmörkelse.
Solen som aldrig gick upp.
Behagligt mörkrädd.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-10-14 19:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Läst en del av dig senaste tiden. Ett av få namn jag stannar till vid i flödet. Det är din träffsäkerhet Tror jag. Som får mig att göra bilder av dina ord. Mvg.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP