Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Balansgång

Balansgång över
stilla vatten
med andan hållen
i sprängfullt bröst
Nätta kliv
i mörka natten
över okrusad yta
med tystnad röst




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-14 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint flyt i denna dikt!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP