Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTAVTRYCK I SJÄL OCH HJÄRTA

FOTAVTRYCK I SJÄL OCH HJÄRTA


Vissa människor ger ett fotavtryck i själ och hjärta
Ett fotspår som sätter sig riktigt med en trycksvärta
Man behöver inte fundera vilken som är den bästa
För de här höjer sig verkligen över de flesta

En vän för livet är nog bland det bästa man kan få
Denna otroliga vänskap är det mycket svårt att motstå
Man blir liksom ett och tänker nästan samma sak
Detta är verkligen något man ser fram emot med mersmak

Visst finns det själsfrände man har samma starka intuition
Även om man ibland kan bli arg som många getingbon
Så finns denna vänskap livet ut och är en enorm känsla
så varm
För om det strular sig någon gång finns här någon som
slår alarm

Så de fotspår man får i hjärtat sitter kvar hela livet ut
Här är det rätta sakerna inget som helst, substitut
En kärleksförklaring till en vänskap av jordiska mått
Här är det solid mark när man försöker bygga, sina luftslott

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-15 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj