Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett samtal i all enkelhet!

Du satt på bänken och vilade dig i höstsolen.
Den är inte så varm nu, men den gav dig livslust.

Jag vet inte vem du är, men vi pratade en stund.
Om fåglarna som rensat rönnbärsträdet helt på bär.

Om hur de flyger mot varmare länder.
Hur vindarna kastar omkring löven, ser ut som de dansar.

Vi sa hej då, och gick var och en till sitt.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP