Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en relation

Vi var på resande fot.
Vi skulle upptäcka igen,
vad som var så vackert då och nu.
Det villkorslösa flög vid vår sida.
Hjälpte oss navigera i friheten.
Vi var sådana som kände mer.
Vi ville visa det för varandra.
Det var svårt för andra att förstå.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-15 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj