Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk kantarell


Avtecknar
sina gula
runda former
mot himlen

Lönnarnas
kronor

påminner
om svamphattar

Lämnar
imaginära
doftspår
av kantarell




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-15 20:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Falska kantareller finns det gott om
dom är i alla fall inte giftiga

Fint diktat
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP