Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att låna ett hjärta

Du har mitt hjärta
Och jag har också ditt
Så egentligen har vi bara bytt

Alla förälskade gör det
Vanlig tanke det där
Ja egentligen inget nytt

Om du vill ha det åter
Så får du vänta länge
Ja tills många långa år har flytt




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-16 09:36



Bookmark and Share


  M.Eta
Hjärtbyte i kärlekens tecken! Fint
2019-10-17

  ULJO
Varmt skrivet om kärleken den fina. Tills döden skiljer er åt, kanske.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP