Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anders Lindbergs exempellösa påstående att SDs politik inte skulle vara en fråga om och för deras väljare och sympatisörer


SDs väljare

Det Lindberg egentligen skriver är att SDs väljare är dumma i huvudet, okunniga och desorienterade i största allmänhet. Ingenting kan vara mer missvisande. SDs väljare och sympatisörer, till det senare skall numera räknas både Kristersson och Bush Thoor, vet precis att SD står för rasism kryptofascism och en utarmad demokratisk ordning och kontroll. De som röstar på och sympatiserar med SD gör det därför att de vill SDs politik som är just rasistisk och demokratiskt tvivelaktig marinerat i en osmaklig sörja av förakt för, av vad de upplever som svaghet och ett kognitivt förvridet förhållande till vad som är rimliga fakta och förhållande i sak. SDs väljare röstar på SD för att de vill rasism och ett samhälle som är repressivt och totalitärt gentemot allt avvikande. Kristersson och Bush Thoor sympatiserar med dem av samma skäl. Att, som Lindberg påstå att SDs politik och en kritik mot den, inte skulle handla om deras väljare och sympatisörer är en fullkomligt huvudlös apori som ger en helt oförtjänt ansvarsbefrielse åt SDs väljare och sympatisörer. De, DFs politiker såväl som väjare med sympatisörer skall istället avkrävas både förklaringar och ansvar för sina aktiva val och handlingar.

Roger




Prosa av Roger Karlsson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-16 13:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denna var bra. sann.
2019-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Alla som röstar är dumma i huvudet.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson