Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blickpunkten




Vajar fram och åter

En balansakt är det ändå
att hålla tungan rätt
i munnen
och fortsätta att gå

Verkar strävsamt
målinriktat
och förutsägbart

Hon viker sällan av
och visar inte gärna
publiken när hon gråter

För tänk om hon
skulle falla ner
och aldrig komma åter

Det vore nog rätt trist
för dom som köpt biljett
för att se artister jonglera
och andra på slaka linor
balansera

Därför ska hon hålla tungan
rätt i munnen och blicken
fäst vid en och samma punkt

Att fokusera är nog inte så dumt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-16 13:03



Bookmark and Share


  Stisse
Klokt och tänkvärt.
2019-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Och i rätt mun.

Frågan är vad man fokuserar på.

En dansk filosof menade, att det finns en hemlighet i att vara närvarande i nuet.
2019-10-16

  Kungskobran VIP
Så allmängiltigt för verkligheten

Fint beskrivet
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP