Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utställning.


Hur äger ett rum? Jag äger ett rum.

Hur äger ett rum?

Och I händelsernas Centrum, är det ett speciellt ställe, i Centrum, där det händer?
Eller Centrum överlag?
Alltid händer det något...

Och vad är ditt centrum, vilka tankar forsar över dig?

Och ELLER , vad fokuserar du på?




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-10-16 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim