Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ek

Eken är ett vackert träd, sträcker sig efter solen år efter år
Den når aldrig dit den vill men blir större starkare och vackrare




Fri vers av mixedconfusion
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mixedconfusion