Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma



Vad är det värsta
med att skiljas

att skilja sig


Vad är det bästa
med att skiljas





att skilja sig




Fri vers av Havanna
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-16 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna