Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T


Det som finns inuti
Det som är du och det som är jag
Kommer aldrig att sammanfogas

Men då fingertopparna dansade runt
Och vi var alldeles tysta
Då kan jag tänka mig att sammanfoga mig med dig

Konstant




Fri vers av Hanna S
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-06-30 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S