Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bön


brist


jag önskar mig min röst
och söker för min själ
igen och igen
tanken när jag föds
minnet av en brist
jag minner en brist
jag söker en list
jag spänner en rem
snurrar sakta på en häl
jag vill komma hem
jag vill dansa till döds
att alla får komma
trots att någon inte svarar
trots allting som händer här
för att allt kommer hem
kan jag vara vit mans träl
för trehundrasexti grader tröst
vid herr man hesse, för stanislaw lem
låt mig vara cirkulär
och dansa min twist
jag måste ha twist
dansa min twist




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 274 gånger
Publicerad 2019-10-17 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd