Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är bara du


du


jag vill här hävda att
upptäckten av universums röda flykt
slutgiltigt motbevisar kampen
får jag det

men jag har sagt det igen
det var inte jag
och jag är inte ens jag
jag är noggrann

som flydde alltså
jag har tränat för att slåss
och dansa, i mitt svårmod
mitt hjärtas skri i natten

jag har glömt vad jag söker
vem är jag egentligen
en kubikmeter blod
med en centimeter chans

hej vad heter du
min är trettitvå minuter
jag har tappat mina sjömil
bor du häromkring

jonny med amfetamiiiinet
satt med mig i baksätet
han digga min passion
radioteatern var igång

du har tappat lite av din udd
min morsa krossar voxra
jag är bobbys hund
på låtsas men på riktigt

har jag svikit nån jag älskar
har jag lämnat nån att dö
jag slog ihjäl mig för en gåta
sa för mycket, måste gå




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-10-17 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd