Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
good morning lemmings


handlingsskruv


tick tack teck tuck tock
skär den ganska nära, spräckare

jag är Nutso
Goodtobewith
och tro mig
jag har hört alla skämt

pump it
pump
juke
kaffe

cosbyspelet var på riktigt
och kungen gav han en roundkick
lagens långa arm och hannibals hjärta
nu är han iaf död
martin låg med osamas brorsa
en debattartikel från virtanen
ett skämt av inde
alex åsikt om musik
dom är döda allihop

gud sa att han stängt gehänna
där de alltså brände bebisar
eller kanske slash även sopor så de lukta svavel
för dom hade kalk på
och det har de nu lagt av med
grabbar jag tror vi närmar oss renässansen

istället för att vänta på att greta mördas
och få ett nytt husby
föreslår jag att vi äter våra fiender levande
vi slår dom
och äter på dom
ett anspråkslöst förslag
bebisarna äter oss
för greta och den blinda damen
jag tror varken på hämnd eller revanch
men vad kan jag säga
de saknar en vinnares kroppsspråk

du är inte dig lik
vad har du ätit
jag kan ringa någon
som verkligen förändrar ditt liv

jag antar att du tänder mig
som aldrig kommer finnas
världen är för trång för oss två

tredje dan till havs och vi saknar proviant
du lockar oss att värmas av din charm
jag försöker vara kreativt bådas
och döljer min agenda i mogonhavets dimma
i den exploderande soluppgången ska två bli ett
älskling det är okej
jag överlever utan dessa kvinnor

stanna utomhus i kylan och tänk
du kan inte förstå hela världen på en gång
men du kan tänka den

älskling det är okej
vi gör det bättre
jag överlever

men vi måste gå upp upp och upp
och aldrig mera in
vi måste upp i oredan ovan alla huven
och dansa en jävla twist




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-10-17 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd