Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får man hälsa? då vill jag hälsa till eris


snurra


nu så har vi kommit hit till sist
och bara för jag inte svarar
vet du inte vad jag känner
jag har planer, ingen list
ska vi gå ut och dansa

glöm målet blunda chansa
du måste ta dig runt nåt visst
gör som alla mina vänner
svenska tikar är inte harar
och jag dansar tragiskt trist

som en virvel, en ligist
äter nötterna jag sparar
han tar dagen som den kommer
snurrar på allvar, en dervischislamist
han revolverar för att ansa

kylskåp lär dig att balansa
billig fylla med en tvist
gå i båda tidhålens kalsånger
tvinna dom tills tiden parar
visa vem som är kallist




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd