Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjung det tillbaka till mig


rak och avlång


hon snurrar mig ur livet
hon är en temptrist
mitt liv är utvgivet
jag är en kanonist

är det kärlek häromkring
nej inte kärlek
hon tycker sex är trist

vi låg en gång
hon ville ge det en chans
gå runt hela rundan
se om det löste någon brist

vi gick runt varann, just efter
i en lavacirkel runt en trasig lampa
hon öppnade sig till sist

nej hon lider av en längtan
i sina gungande ben
hon vill dö och ut och dansa
hon slet spiraler ur sin vrist

vi kan äta dom i ring
äta kostar ingenting
jag är nuet och du älskar bara sanningen
tänk vad man kan äta bra
säg om du vill ha nåt visst

stanna landet vi har fastnat i varann
och kan bara gå kring pålen tills vi krockar
visst känns det som att REDACTED
jag tror aldrig att vi NIHILIST






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd