Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske bok. Sexual Appealing, to the feeling. Känslor som känns sexiga, om bara känslor som var sexiga skulle tas på allvar!


Känslor med det där lilla extra.

Det är SEXIGT!
Det här med smink och teknik.
Lika sexigt, som sex, kan ha en SEXUAL APPEALING, TO THE FEELING!




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-10-17 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim