Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ev.bok bland dessa, i övrigt bara lite ytliga tankar.


Vidareutveckling av flera olika tankar!

Är det en slump att Bokstoff låter som ordet Godsak?






Eller tänk på det här; DRÖMSTOFF, istället för uttrycket Dröm gott.

Eller det här;DRÖMSTOFF- Skriv ner dina drömmar under en tid, skriv en bok utifrån dina drömmar. Dina drömmar är ju ändå en del av ditt icke-jag. Och döp boken till Galen!!!

Och vem har någonsin döpt en bok?
Ett dop är inte alls samma sak, som en namngivningsceremoni,
jag menar....
Doppar du en bok i vatten, för att den ska få ett namn? Det gör du inte!

Då blir boken förstörd.




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim