Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets hjärtslag




Man går där utan tankar
tyngdlös, nästan svävande

och förenar sig med himlen

förgrenar sig med träden.

Att vara ett blad
och känna regndropparna längs
ryggraden,

ljudet av fottramp
byts ut mot simfenors plaskande.

Även havet
har hjärtslag.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-17 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig dikt! Man kan riktigt känna livets puls i varje rad och en känsla av rymd och att vara en del av allt det vackra runt om oss.
2019-10-20

    Roger Runkar Ragnar
Slår ett slag för hjärtats hav...!!!
2019-10-19

  KattenKin VIP
Så himla fint!
2019-10-19

  Nanna X
Symbios med naturen. Vackert och självklart.
2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg