Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa- du är ett mirakel

Hej du vackra medmänniska!
Vill bara skriva några rader om
din storslagenhet.
Jag vet att din styrka kommer inifrån
och kan försätta berg.
Det sägs att om du bara tror på mirakel
så kommer de att ske.
Jag håller på sätt och vis med.
Men jag skulle vilja uttrycka det som så att
om du tror på dig själv kan du utföra mirakel.
Min kära älskade vän
du är ett barn av vår jord.
Din existens är ett mirakel.
Att det intrikata maskineri som är du finns
och existerar, det är en hisnande tanke.

Älska dig själv min vän, för det finns ingen som du.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-17 17:49



Bookmark and Share


    Tidsljus
Människa och mänsklighet = misär.
2020-02-29

    Tidsljus
Man
Miraculous
Miser
Mostly
Misery
2020-02-29

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är bara tron på Jesus som kan försätta berg.
Det är inte oss själva vi ska tro på.
Vi ser ute i världen hur det har gått när människan, ond som hon är, har gjort det.
Jesus är Den Ende som kan befria.
2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H