Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rör mig vid gränsen

En kväll i april på en vildvuxen stig
där kärleken rör sig framför mig
rycker i sicksack till okänd rytm

Det är för sent för de levande
för tidigt för de döda
ljuset har stelnat vid korsningen

Jag rör mig vid gränsen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-17 18:50



Bookmark and Share


  skogarna
Det kändes som att gå på lina när jag läste. Jättefin!
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt