Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Lovisa


lägger ett filter över ett år. 
Ögonen tillbaka och försiktigheten 

i hennes knän av kummin. 

Låter de bygga det som skulle 

byggas som inte blev av. 

I deras kök bor grytorna av hjort 

Hans arbete blev inte allt 

stoppades på mitten. 

I madrassen gungade ett under 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP